RUOKAOHJEET
4 aineksen vegaani suklaamousse

Tulet ehkä yllättymään siitä, mikä korvaa kananmunan tässä vegaanissa jälkiruokareseptissä.
@healthy_floflo on luonut jälleen yksinkertaisen reseptin, jolla maailman vegaani kuukausi tuntuu kivuttomalta testiltä. Tämän 4 aineksen suklaa-appelsiinimousse on täydellinen kotitekoinen herkku, joka tyydyttää makeanhimot pilaamatta makroja. Eikä tämän tekemiseen mene todellakaan kauan aikaa.
https://youtu.be/YzpdbOdCq8c
Ainekset
- 130 ml kikhernevettä
- 80 g 50-70% tummaa suklaata
- 25 g steviaa tai kiteistä makeutusainetta
1 Vegan Double Dough Brownie (Chocolate Orange)
Valmistus
- Sulata tumma suklaa ja jätä sivuun odottamaan.
- Sekoita kulhossa kikhernevesi sähkövatkaimella. Vaahtomaisen koostumuksen saamiseksi voit joutua vatkaamaan muutaman minuutin. Tiedät sen olevan valmista, kun voit kääntää kulhon ylösalaisin eikä vaahto tipu.
- Kun vaahto on valmista, lisää siihen makeutusaine ja sekoita.
- Lisää hitaasti vaahdon joukkoon sulatettu suklaa käyttäen hienoja liikkeitä pohjalta päälle. Kun suklaa on sekoittunut vaahtoon, kaada seos suosikkilasiisi ja jätä jääkaappiin tekeytymään 2 tunniksi.
Pilko päälle suklaa-appelsiinin makuinen Vegan Double Dough Brownie sekä hieman appelsiinin kuorta.
calories | 309 |
totalFat | 15 |
totalCarbohydrates | 31 |
protein | 7 |

Laura Myllykoski Writer and expert