Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Tulet ehkä yllättymään siitä, mikä korvaa kananmunan tässä vegaanissa jälkiruokareseptissä.
@healthy_floflo on luonut jälleen yksinkertaisen reseptin, jolla maailman vegaani kuukausi tuntuu kivuttomalta testiltä. Tämän 4 aineksen suklaa-appelsiinimousse on täydellinen kotitekoinen herkku, joka tyydyttää makeanhimot pilaamatta makroja. Eikä tämän tekemiseen mene todellakaan kauan aikaa.
Tässä vegaaniystävällisessä reseptissä kananmunat vaihtuvat kikherneveteen – kyllä, siis kirjaimellisesti siihen veteen, jossa kikherneet ovat purkissa. Sillä saadaan aikaan ilmava moussemainen koostumus ilman eläinperäisiä tuotteita.2 annostahttps://youtu.be/YzpdbOdCq8c
Ainekset
- 130 ml kikhernevettä
- 80 g 50-70% tummaa suklaata
- 25 g steviaa tai kiteistä makeutusainetta
- 1 Vegan Double Dough Brownie (Chocolate Orange)
Valmistus
- Sulata tumma suklaa ja jätä sivuun odottamaan.
- Sekoita kulhossa kikhernevesi sähkövatkaimella. Vaahtomaisen koostumuksen saamiseksi voit joutua vatkaamaan muutaman minuutin. Tiedät sen olevan valmista, kun voit kääntää kulhon ylösalaisin eikä vaahto tipu.
- Kun vaahto on valmista, lisää siihen makeutusaine ja sekoita.
- Lisää hitaasti vaahdon joukkoon sulatettu suklaa käyttäen hienoja liikkeitä pohjalta päälle. Kun suklaa on sekoittunut vaahtoon, kaada seos suosikkilasiisi ja jätä jääkaappiin tekeytymään 2 tunniksi.
Pilko päälle suklaa-appelsiinin makuinen Vegan Double Dough Brownie sekä hieman appelsiinin kuorta.
Ravitsemukselliset tiedot
Kalorit | 309 |
---|---|
Rasvan kokonaismäärä | 15g |
Hiilihydraatit yhteensä | 31g |
Proteiini | 7g |
Laura Myllykoski
Writer and expert
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.