
Terveellinen välipala sopii mukaan kiireiseen menoon ja sisältää 5g proteiinia per riisikakku.
Maapähkinävoi ja suklaa on kieltämättä yksi parhaista komboista. Maapähkinävoin suolaisuus yhdistettynä suklaan makeuteen on täydellinen yhdistelmä.
Flo (@healthy_floflo) meille tämän terveelisen välipalan, jolla saat lisää energiaan päivään, sekä 5g proteiinia jokaisesta riisikakusta. Tämä resepti onnistuu, vaikka sinulla olisi peukalo keskellä kämmentä, sillä tarvitset vain 3 ainesosaa ja valmistuksessa on vain kaksi vaihetta.
https://youtu.be/M8bhZW1gJIc
Ainekset
6 riisikakkua
- 6 rkl
maapähkinävoita
60-70 g sulatettua tummaa suklaata
Sormisuolaa ripoteltuna päälle. Tämä on vaihtoehtoinen, mutta Flon mukaan se tekee selkeän eron makuun!
Valmistus
Levitä 1rkl maapähkinävoita jokaiselle riisikakulle ja dippaa sitten sulatettuun suklaaseen. Ripottele päälle hieman sormisuolaa.
Jäähdytä jääkaapissa noin 5-10 minuuttia.
Ravitsemukselliset tiedot
Kalorit | 184 |
---|---|
Rasvan kokonaismäärä | 11g |
Hiilihydraatit yhteensä | 21g |
Proteiini | 5g |
