Resepti | Helppo ramen | Nuudelikeitto kanalla

Kana-Ramen
Ainekset
- 300 g kanarintaa
- 1 paketti maustamattomia pikanuudeleita
- 200 ml vettä
- 1 kanamuna
- 50 g mozzarellaa (raastettuna)
- 3 kevätsipulia (spilkottuna)
- 50 g maissia
- 1/2 punainen chili (pilkottuna)
- Ripaus Nanami togarashi -maustetta (vaihtoehtoinen)
Valmistus
- Lämmitä paistinpannu keskilämmöllä ja lisää siihen hieman öljyä. Pilko kanarinta kuutioiksi ja lisää sitten pannulle. Nosta lämpö korkealle ja paista kanat kypsiksi.
- Lisää pikanuudelit panulle kanan päälle ja lisää myös vesi. Anna kiehua muutama minuutti. Kun nuudelit ovat pehmenneet, riko niiden rakenne haarukalla ja sekoita paremmin kanan kanssa sekaisin.
- Riko kananmuna nuudeleiden keskelle ja ripottele sen päälle juusto, kevätsipuli, maisii, sekä chili.
- Keitä vielä muutaman minuutti, kunnes valkuainen muuttuu kokonaan valkoiseksi, ja mausta sitten oman maun mukaan ennen tarjoilua. Niin yksinkertaista!
calories | 479 |
totalFat | 11 |
totalCarbohydrates | 35 |
protein | 47 |

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.
Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.
Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.