RUOKAOHJEET
Herkulliset suklaapannukakut

Suklaapannukakut Resepti
Ainekset
- 1 banaani
- 1 kananmuna
- 190 ml maitoa
- 150 g kaurahiutaleita
- 1 annos Impact Whey Protein (Chocolate)
- 25 g kaakaota
- 1 tl leivinjauhetta
- 100 g tuorejuustoa
- 8-10 g Impact Whey Protein (White Chocolate, kuorrutteeseen)
- 1-2 rkl Milk (kuorrutteeseen)
- Tipat punaista ja sinistä ruokaväriä
- Syötävää glitteriä (vaihtoehtoinen)
- Kermavaahtoa (vaihtoehtoinen)
Valmistus
- Lisää kaikki pannukakkujen ainekset tehosekoittimeen ja sekoita, kunnes ne muodostavat tasaisen taikinan yhdessä.
- Esilämmitä paistinpannu ja lisää sille vähärasvaista ruokasprayta. Kaada sitten noin ⅙ taikinaa pannulle ja paista noin 1,5 minuuttia yhdeltä puolelta, ja sitten noin 1 minuutti toiselta puolelta.
- Toista sama kaikelle jäljelle olevalle taikinalle. Taikinasta tulee noin 6 pannukakkua.
- Tee kuorrutus lisäämällä tuorejuusto kulhoon yhdessä White Chocolate Impact Whey Protein -proteiinijauheen kanssa. Sekoita, kunnes ne muodostavat yhdessä tasaisen seoksen ja se sitten 2 pienempään kulhoon. Jätä toinen osa kuorrutteesta valkoiseksi, mutta lisää toiseen osaan tipat punaista ja sinistä ruokaväriä. Sekoita värit kuorrutteeseen niin, että se värjäytyy lilaksi. Lisää pieni määrä maitoa joukkoon, jos kuorrute on liian jäykkää.
- Pinoa pannukakut laittamalla valkoista kuorrutetta jokaiseen väliin. Koristele sitten pino lilalla kuorrutteella.
- Viimeistele aamiainen syötävällä kultaglitterillä ja pienellä annoksella kermavaahtoa. Nam!
calories | 379 |
totalFat | 12 |
totalCarbohydrates | 44 |
protein | 20 |

Laura Myllykoski Writer and expert