Ilmainen toimitus yli 65€ Toimitus EU:sta Useita toimitusvaihtoehtoja Saa 15 euroa käyttörahaa suosittelemalla Toimitus 4-7 arkipäivää

38% POIS LÄHES KAIKESTA, KOODILLA 38FI | KAKSI YHDEN HINNALLA, EDULLISIN ILMAISEKSI
NETTISIVUJAMME UUSITAAN, ETHÄN VÄLITÄ PIENISTÄ HULLUNKURISUUKSISTA SIVUSTOLLAMME! :)

RUOKAOHJEET

Ilmavat pannukakut riisijauhoista | Gluteiinittomat Cream of Rice -pannukakut

Olitpa sitten kehonrakentaja, joka kaipaa hiilihydraatteja aamupalalle, tai vain pannukakkujen ystävä, niin tämä resepti on pakko kokeilla. Nämä kullanruskeat ja ilmavat pannukakut ovat täysin gluteiinittomat, sillä ne on valmistettu Cream of Rice -jauhoista.
Cream of Rice pannukakut riisijauhoista Resepti

Pannukakut riisijauhoista

Annoksia2 annostaValmistusaika5 minuuttiaPaistoaika6 minuuttia

 

Ainekset

  • 120 g Cream of Rice
  • 120 ml kasvimaitoa
  • 1 rkl vaahterasiirappia tai agavenektraria
  • 1 rkl omenasiideriviinietikkaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl ruokasoodaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 tl vaniljauutetta

Valmistus

  1. Sekoita kulhossa yhteen Cream of Rice -jauhot, kasvimaito, vaahterasiirappi (tai agavenektari), sekä omenasiideriviinietikka. Sekoita ainekset hyvin yhteen ja jätä asettumaan muutamaksi minuutiksi, jotta riisijauhot ehtivät imeytymään kunnolla nesteeseen.
  2. Lisää sitten seoksen joukkoon leivinjauhe, ruokasooda, suola, sekä vaniljauute. Vispaa kaikki ainekset yhteen tasaiseksi pannukakkutaikinaksi. Jos taikina vaikuttaa liian paksulta, voi joukkoon lisätä hieman lisää kasvimaitoa.
  3. Esilämmitä paistinpannu keskilämmöllä. Levitä siihen kevyesti rasvaa tai vegaanista voita paistamista varten.
  4. Kaada pieni määrä pannukakkutaikinaa pannulle käyttäen apuna kauhaa tai mittaa, jotta pannukakuista tulee saman kokoisia. Paista jokaista pannukakkua 2-3 minuuttia, tai kunnes taikinaan ilmestyy kuplia ja reunat näyttävät asettuneen.
  5. Käännä sitten pannukakut ympäri ja paista vielä toiset 2-3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita molemmin puolin.
  6. Poista pannukakut paistinpannulta ja asettele lautaselle. Toista sama prosessi kaikelle jäljelle jääneelle taikinalle.
  7. Tarjoile pannukakut lämpiminä vaahterasiirapin ja tuoreiden hedelmien kera. Kokeile myös pähkinöitä, tai muita täytteitä.

calories282
totalFat3
totalCarbohydrates54
protein9
Lauren Dawes
Lauren Dawes Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

Related Posts