
Nämä maukkaat vegaanit proteiinivohvelit valmistuvat vain 15 minuutissa! Tarvitset vain vohveliraudan tai silikonisen vohvelimuotin ja muutaman yksinkertaisen aineksen. Tai voit tehdä taikinasta myös pannukakkuja!
6-8 annosta

Ainekset
Vohveleihin:
300ml valitsemaasi kasvimaitoa
1 tl sitruunamehua
115g täysjyväjauhoja
- 75g
Vegan Protein Blend (Natural Vanilla)
2 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
50ml kookosöljyä (sulatettuna)
50ml vaahterasiirappia tai hunajaa
Ripaus suolaa
Täyte:
100g vegaani tuorejuustoa
- 1 tl vaniljauutetta tai 10-12 tippaa
Vanilla Flavdrops
Valmistus
Vohvelit:
Yhdistä ensin maito ja sitruunamehu kulhossa ja sekoita hyvin keskenään.
Sekoita sitten keskenään jauhot, Vegan Protein Blend, leivinjauhe, suola ja kaneli.
Lisää siirappi maidon sekaan ja kaada sitten maitosekoitus kuivien aineiden sekaan ja vispilöi hyvin. Lisää joukkoon sitten myös sulatettu kookosöljy ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan seisoa noin 5-10 minuuttia.
Lämmitä vohvelirauta, suihkauta siihen öljyä ja paista sitten vohvelit raudan ohjeiden mukaisesti. Jos käytät silikonimuottia, lämmitä uuni 220°C tai kiertoilmauuni 200°C. Kaada taikina muottiin ja laita päälle leivinpaperi ja paino, joka estää vohveleita kohoamasta. Paista uunissa 9-10 minuuttia, kunnes reunat ovat kullanruskeat.
Täyte:
Täyte valmistuu yksinkertaisesti sekoittamalla yhteen vegaani tuorejuusto ja Flavdropsit. Lisää Flavdropseja oman maun mukaan.
Ravitsemukselliset tiedot
Kalorit | 179 |
---|---|
Rasvan kokonaismäärä | 8g |
Hiilihydraatit yhteensä | 18g |
Proteiini | 9g |
