RUOKAOHJEET
Kanelipullavohvelit | 15 minuutin proteiinipitoinen vegaani aamiainen


Ainekset
- 300ml valitsemaasi kasvimaitoa
- 1 tl sitruunamehua
- 115g täysjyväjauhoja
75g Vegan Protein Blend (Natural Vanilla) - 2 tl leivinjauhetta
- 2 tl kanelia
- 50ml kookosöljyä (sulatettuna)
50ml vaahterasiirappia tai hunajaa - Ripaus suolaa
- 100g vegaani tuorejuustoa
1 tl vaniljauutetta tai 10-12 tippaa Vanilla Flavdrops
Valmistus
- Yhdistä ensin maito ja sitruunamehu kulhossa ja sekoita hyvin keskenään.
- Sekoita sitten keskenään jauhot, Vegan Protein Blend, leivinjauhe, suola ja kaneli.
- Lisää siirappi maidon sekaan ja kaada sitten maitosekoitus kuivien aineiden sekaan ja vispilöi hyvin. Lisää joukkoon sitten myös sulatettu kookosöljy ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan seisoa noin 5-10 minuuttia.
- Lämmitä vohvelirauta, suihkauta siihen öljyä ja paista sitten vohvelit raudan ohjeiden mukaisesti. Jos käytät silikonimuottia, lämmitä uuni 220°C tai kiertoilmauuni 200°C. Kaada taikina muottiin ja laita päälle leivinpaperi ja paino, joka estää vohveleita kohoamasta. Paista uunissa 9-10 minuuttia, kunnes reunat ovat kullanruskeat.
calories | 179 |
totalFat | 8 |
totalCarbohydrates | 18 |
protein | 9 |

Laura Myllykoski Writer and expert