RUOKAOHJEET
Kotitekoinen vegaani proteiinipatukka | Suklaa-appelsiini

- Keittäisit vettä 388 kertaa vedekeittimellä
- Yhdeksän ihmisen päivittäinen veden käyttö
- 11g rasvaa
- Ja jopa 90 kaloria.
Ainekset vegaaneihin proteiinipatukoihin
100g Vegan Blend (Chocolate Smooth Flavour) tai Brown Rice Protein tai Pea Protein Isolate 70g Instant Oats 30g Cacao Nibs - 1 appelsiini (kuori)
- 3 rkl kookosöljyä
- 60ml soija/kookos/mantelimaitoa
100g Cacao Liquor Buttons - 50g rakeista makeutusainetta/sokeria
Valmistus
- Sekoita yhteen proteiinijauhe, kaurahiutaleet, kaakaonibsit ja appelsiinin kuori isossa kulhossa.
- Lisää kookosöljy ja maito asteittain, kunnes seos on yhtenäistä, mutta ei liian tahmaista.
- Painele seos tiukasti uunipellille ja laita jääkaappiin ainakin 1 tunnin ajaksi.
- Sulata suklaa kulhossa pitämällä sitä kiehuvassa vedessä. Liuota makeutusaine suklaaseen ja kaada seos sitten uunipellillä seisovan proteiiniseoksen päälle.
- Koristele appelsiinin kuorella ja laita jääkaappiin vielä 30 minuutiksi. Leikkaa paloiksi ja nauti viikon mittaan.
calories | 249 |
totalFat | 14 |
totalCarbohydrates | 28 |
protein | 13 |

Laura Myllykoski Writer and expert