
Helppo ja nautinnollinen jälkiruoka, minä tahansa viikonpäivänä.
Miksi juustokakun pitäisi olla vain erikoistapauksiin? Nauti proteiinipitoista herkkua minä tahansa viikonpäivänä tämän maapähkinä-juustokakku-reseptin avulla. Se ei ole ainoastaan herkullinen, vaan myös todella helppo valmistaa.
Ainekset
8 keksiä (murennettuina)
2 rkl vähärasvaista voita (sulatettuna)
2 rkl hunajaa
180 g kevyt tuorejuustoa
200 g rasvaton kreikkalainen jogurtti
1 annos Impact Whey Protein (Vanilla)
- 2 rkl
maapähkinävoita
Kourallinen mansikoita
Kouralline mustikoita
- 2 rkl
Protein Chocolate Spread
Valmistus
1. Esilämmitä uuni 175°C.
2. Murskaa keksit hienoiksi muruiksi, joko käsin tai kaulimella.
3. Sekoita keksimurut sulatettuun voihin ja hunajaan.
4. Jaa seos pieniin paistovuokiin ja painele taikina vuokien pohjiin niin, että se peittää koko pohjan.
5. Paista keksipohjia 10 minuuttia uunissa.
6. Sekoita isossa kulhossa keskenään tuorejuusto, jogurtti, proteiinijauhe ja maapähkinävoi.
7. Kaada seos keksitaikinoiden päälle vuokiin ja tasoita päältä.
8. Paista juustokakkuja 20 minuuttia 175°C, laske sitten lämpötila 150°C ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
9. Ota juustokakut pois uunista ja anna jäähtyä. Laita kakut vielä jääkaappiin ainakin kolmeksi tunniksi tekeytymään.
10. Kun juustokakut ovat kokonaan jäähtyneet ja jähmettyneet, koristele täytteillä. Kokeile ripotella päälle maapähkinävoita ja proteiinilevitettä, sekä koristella mansikoilla ja mustikoilla.
Ravitsemukselliset tiedot
Kalorit | 427 |
---|---|
Rasvan kokonaismäärä | 20g |
Hiilihydraatit yhteensä | 31g |
Proteiini | 25g |
