Meksikolainen grillattu maissi | Herkullinen kesäresepti

Tästä lähtien et voi enää grillata tekemättä tätä maissia.
https://youtu.be/MlCjLJjhsIQ
Ainekset
- 3 rkl kevytmajoneesia
- 1 tl paprikamaustetta
- 1 tl cayennepippuria
- 1 limen mehu
- 1 limen kuori
- 4 maissia
- 1 rkl sulatettua kookosöljyä
- 25g fetaa (hienonnettuna)
- Chilihiutaleita koristeluun
- Pilkottua korianteria koristeluun
- Limen paloja

Valmistus
- Kääri maissit ensin elintarvikemuoviin ja käytä niitä mikrossa 2 kpl erissä 3-4 minuuttia kerrallaan.
- Sekoita sillä aikaa yhteenkevytmajoneesi, paprikamauste, cayennepippuri, limen mehu ja kuori, kunnes ainekset ovat täysin sekaisin.
- Lämmitä valurautapannu tai varmista että grilli on kuumana ja lisää maissit. Grillaa noin 10 minuuttia, käännellen 2 minuutin välein ja lisää pintaan kookosöljyä, kunnes pinta alkaa hiiltyä.
- Lisää sitten pinnalle majoneesisekoitus, niin että se peittää maissit kauttaaltaan. Jatka grillausta vielä 2 minuutin ajan ja ota sitten maissit pois lämmöltä.
- Ripottele päälle fetaa ja koristele chilihiutaleilla ja korianterilla. Purista päälle runsaasti limeä ja nauti.
calories | 176 |
totalFat | 6 |
totalCarbohydrates | 26 |
protein | 4 |

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.
Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.
Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.