Proteiinipitoinen pistaasijuustokakku

Ainekset
- 180 g rasvatonta kreikkalaista jogurttia
- 150 g kevyttuorejuustoa
1 annos Impact Whey Protein (Pistachio Ice Cream) - 4 karamellisoituja keksejä
- 12 g kevytvoita, sulatettuna
- 8 g pistaasipähkinöitä
Valmistus
- Sekoita ensin yhteen jogurtti, tuorejuusto ja proteiinijauhe. Varmista, että seoksesta tulee täysin tasainen ja aseta sitten syrjään odottamaan seuraavaa vaihetta.
- Murskaa pähkinät ja keksit ja sekoita sitten niiden joukkoon sulatettu voi.
- Sekoita voinen keksiseos kahden lasipurkin pohjalle (puolet ja puolet) ja tasoita seos purkin pohjalle teelusikalla.
- Kaada proteiiniseos molempien keksipohjien päälle ja tasoita pinta sileäksi. Ripottele pistaasipähkinän murusia päälle.
- Laita juustokakut jääkaappiin tekeytymään yön yli. Aamulla sinua odottaa herkullinen aamiainen tai työpäivän päätteeksi maukas välipala.

Proteiinipitoinen Croissant Pistaasitäytteellä
Tämä suussa sulavan herkullinen aamiaiscroissant ei jätä ketään kylmäksi – testaa ja ihastu!
calories | 240 |
totalFat | 8 |
totalCarbohydrates | 15 |
protein | 28 |

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.
Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.
Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.