Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Täydellistä keksiä ei ole…
Juuri kun luulit, että juhlakauden herkut on nyt loppu, niin @emmafituk_ onkin täällä ilahduttamassa tällä suussa sulavalla keksireseptillä.
Reseptiin on käytetty Myproteinin uutta Jelly Belly Impact Whey Protein -proteiinijauhetta, minkä vuoksi nämä keksit eivät ole ainostaan täynnä makua vaan myös proteiinia – 16g per keksi! Tervetullut boosti proteiinia päivän makroihin.
Murukeksipohja, sula suklaa ja venyvät vaahtokarkit tekevät tästä herkusta käsittämättömän nautinnollisen. Haluat varmasti enemmän kuin yhden.
6 keksiäAinekset
- 50 g Jelly Belly® Impact Whey Protein (Toasted Marshmallow)
- 25 g vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 20 g omenakastiketta
- 35 g kreikkalaista jogurttia
- 65 g maapähkinävoita
- 1 tippa Vanilla FlavDrops
- 5 g suklaahippuja
- 2 vaahtokarkkeja (puolitettuna)
- 2 palaa suklaata (puolitettuna)
Valmistus
- Esilämmitä uuni 180C.
- Sekoita ensin jauhot, proteiinijauhe ja leivinjauhe yhteen isossa kulhossa.
- Lisää maapähkinävoi (voi hieman sulattaa sitä ensin sekoittamisen helpottamiseksi), omenakastike, jogurtti ja vanilla-mauste kuivien aineiden joukkoon. Sekoita hyvin keksitaikinan muodostamiseksi.
- Lisää suklaahiput taikinan joukkoon ja sekoita hyvin.
- Jaa taikina 12 yhtä suuren osaan ja painele ne littanaksi leivinpaperille.
- Lisää suklaata ja vaahtokarkkia kuuden (6) keksin päälle ja laita sitten toinen keksitaikina niiden päälle ja sinetöi reunat, muodostaen kuusi (6) kokonaista keksiä.
- Laita uuniin 6-8 minuutiksi.
- Poista uunista ja anna jäähtyä 20 minuuttia ennen syömistä. Tämä on tärkeää, sillä keksit muuttavat hieman kiinteämmiksi jäähtyessään!
Ravitsemukselliset tiedot
Kalorit | 198 |
---|---|
Rasvan kokonaismäärä | 9g |
Hiilihydraatit yhteensä | 12g |
Proteiini | 16g |
Laura Myllykoski
Writer and expert
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.