Avokado + kananmuna + sulatettu juusto = brunssigoals
Tämä resepti ei tarvitse kauhean pitkää esittelyä, sillä se on niin yksinkertaisen helppo, mutta juuri täydellinen ja uskomme, että se on jopa aamiaisten kuningasresepti.
Niall Kirkland on tehnyt sen taas - erittäin yksinkertainen, mutta niin toimiva brunssiresepti. Tämä ei jätä sinua tyhjäksi tai petä sinua minään aamuna. Tämä resepti menee jokaiselle perheenjäsenellesi ja koska resepti on myös todella helppotekoinen voit valmistaa tästä helposti ja nopeasti useammalle ihmiselle ja muokata täytteitä mieltymysten mukaan.
Annoksia 4Ainekset:
- 2 keskikokoista avokadoa
- 4 munaa
- 2 rkl. 100% kookosöljy (sulatettuna)
- 15g fetajuusto (murennettuna)
- Pieni kourallinen pinaattia
- Kourallinen kirsikkatomaatteja puolitettuna
- 30g kypsiä pekonisiivuja
- 20g cheddarjuustoa
Ohje:
- Lämmitä uuni 180 asteeseen
- Puolita avokadosi ja poista kivi. Kaiverra avokadoa hieman keskeltä tehden siihen vähän enemmän tilaa.
- Voitele avokadosi sitten sulaneella kookosöljyllä.
- Riko muna ensin astiaan ja kaada sitten varovasti avokadon sisään. Tee tämä kaikille avokadoillesi.
- Lisää sitten lisukkeesi avokadojen päälle ja paista ne uunissa 15 minuuttia. Niall on laittanut pinaattia, fetaa sekä tomaattia toisiin ja cheddaria sekä pekonia toisiin. Voit valita haluamasi täytteet.
- Nauti!
Ravintosisältö:
Feta, pinaatti & tomaatti | Pekoni ja cheddar | |
Kalorit | 207 | 264 |
Proteiini | 8g | 13g |
Hiilihydraatti | 6g | 6g |
Rasva | 17g | 21g |
Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.
Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.
Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.