Siirry pääsnäyttöön
Ruokaohjeet

Vähähiiliihydraattinen kana-nuudelisalaatti | Ruokaohje

Vähähiiliihydraattinen kana-nuudelisalaatti | Ruokaohje
Jennifer Blow
Writer and expert5 vuotta Ago
Näytä Jennifer Blow:n profiili

Vähähiilihydraattinen kana‐nuudelisalaatti

Tämä runsas, täyteläinen ja maukas kana‐nuudelisalaatti on täydellinen osa vähähiilihydraattista ruokavaliota. Myproteinin nuudelit sisältävät vain 0,1 grammaa hiilihydraatteja 100 grammaa kohti. Mistä se sitten oikein on tehty?

Nuudelien valmistuksessa on käytetty konjac‐jauhoja, joka taas on peräisin vesiliukoisesta kuidusta. Huuhtele, keitä pannulla kolme minuuttia ja voilà!

Klikkaa tästä päästäksesi suoraan reseptin ravintosisältöön.

Keittiö: Aasialainen

Valmisteluaika: 10 min

Valmistusaika: 20 min

Kokonaisaika: 30 min

Määrä: 4 annosta

Salaatin ainesosat:

  • 2 kananrintaa
  • 1 tl kookosöljyä
  • ½ silputtua vihreää kaalia
  • ½ purppurakaalia
  • 50 grammaa raastettua porkkanaa
  • ½ nippu korianteria
  • ½ nippu kevätsipulia
  • 150 grammaa valmiiksi keitettyjä edamamepapuja
  • 75 grammaa cashewpähkinöitä
  • 400 grammaa nuudeleita

Kastikkeen ainesosat:

  • 1 rkl soijakastiketta
  •  1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 tl seesamöljyä
  • 50 ml oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl pippuria

Ohje:

1. Lisää paistinpannulle teelusikallinen kookosöljyä ja anna pannun lämmetä.

2. Aseta kananrinnat leikkuulaudalle ja leikkaa ne käyttäen isoa terävää veistä. Käsi kananrinnan päällä, leikkaa rinta puoliksi auki niin, että saat avattua sen perhosen siipien malliseen muotoon. Toista sama kaikille kananrinnoille.

3. Paista kananrintoja 3‐4 minuuttia molemmilta puolilta tai siihen asti, kunnes ne ovat kypsiä.

4. Lisää kuumalle paistinpannulle cashew‐pähkinät. Sekoita pähkinöitä noin 7‐8 minuuttia, kunnes ne muuttuvat kullankeltaisiksi. Aseta pähkinät hetkeksi sivuun, kun ne ovat valmiita.

5. Leikkaa kaalit, porkkanat ja kevätsipulit ja heitä ne isoon salaattikulhoon. Leikkaa joukkoon myös korianteri ja lisää edamamepavut, cashew‐pähkinät ja paloitellut kananrinnat.

6. Keitä nuudeleita 2‐3 minuutin ajan, jonka jälkeen voit kaataa ne isoon salaattikulhoon salaatin sekaan.

7. Sekoita kaikki kastikkeen ainesosat keskenään.

8. Tarjoile salaatti ja nuudelit isossa kulhossa. Aseta salaatinkastike erilliseen kannuun salaatin viereen.

Vähähiilihydraattinen thaimaalainen kana-nuudelisalaattiw

Ravintosisältö

 

Määrä per annos:

Kalorit 390kcal 234 kaloria rasvasta
% Päivittäisestä saannista *
Rasva 26g 40%
Hiilihydraatti 13g 4%
Proteiini 26g 52%
Jennifer Blow
Writer and expert
Näytä Jennifer Blow:n profiili

Jennifer Blow on meidän UKVRN rekisteröity ravitsemusasiantuntijamme - Yhdistyneen Kuningaskunnan rekisteri valtuutetuista ja koulutetuista ravitsemusasiantuntijoista. Hän on ravitsemustieteen kandidaatti ja suorittanut tämän lisäksi myös ravitsemustieteen maisterin opinnot sekä erikoistunut lisäravinteisiin ja urheiluravitsemukseen.

Jennifer on tämän lisäksi myös mainittu osaamisestaan useilla eri suurilla sivuilla kuten Voguen, Ellen ja Grazian sivuilla.

Hänen kokemuksensa ovat myös laajat. Hän on työsekennellyt yhdessä NHS:sän kanssa erilaisissa ravitsemustesteissä ja osallistunut useisiin eri tieteellisiin tutkimuksiin, joissa on tutkittu esimerkiksi omega-3 rasvoja. Tämän lisäksi tutkimus, jossa tutkittiin roskaruoan vaikutuksia kehoon on myös julkaistu vuosittaisessa Nutrition Society konferenssissa. Jennifer myös aktiivisesti päivittää tietotaitoaan varmistaakseen, että hänen ravitsemustietonsa perustuu viimeisimpiin tieteellisiin tuloksiin. Voit lukea lisää Jenniferin kokemuksista täältä.

Vapaa-ajallaan Jennifer rakastaa mäkikävelyitä sekä pyöräilyä. Hän myös rakastaa levittää sanomaa siitä miten terveellisesti eläminen ja kunnossa pysyminen eivät todellakaan tarkoita nääntymistä.

myprotein