
18g proteiinia, jonka voi helposti napata mukaan välipalaksi.
Riisikakut ovat viime aikoina olleet paljon esillä sosiaalisessa mediassa, joten me tietysti hyppäämme mukaan tähän trendiin. Tässä tulee @fitwaffle loihtima resepti riisikakuista, joka ei varmasti petä. Silkkistä valkosuklaata, rapeita riisikakkuja, suolaisia pähkinöitä – kuin jakso suoraan MasterChef-ohjelmasta.
4 annosta
Ainekset
4 riisikakkua
40 g maapähkinävoita
2 kourallista suolattuja maapähkinöitä
60 g valkosuklaata (sulatettuna)
Ripaus hunajaa
Valmistus
Levitä maapähkinävoi riisikakkujen yhdelle puolelle.
Laita riisikakut tarjottimelle ja laita päälle maapähkinöitä ja ripaus hunajaa.
Laita riisikakut pakastimeen 30 minuutiksi.
Kun riisikakut ovat olleet tarpeeksi kauan aikaa pakastimessa, ota ne pois sieltä ja sulata valkosuklaa mikroaaltouunissa.
Dippaa sama puoli, jolla on maapähkinävoi, valkosuklaaseen.
Laita takaisin tarjottimelle ja anna suklaan jäähtyä ja kovettua.
Nauti!
Ravitsemukselliset tiedot
Kalorit | 275 |
---|---|
Rasvan kokonaismäärä | 18g |
Hiilihydraatit yhteensä | 21g |
Proteiini | 11g |
