RUOKAOHJEET
Valkosuklaa-maapähkinä-riisikakut

18g proteiinia, jonka voi helposti napata mukaan välipalaksi.
Riisikakut ovat viime aikoina olleet paljon esillä sosiaalisessa mediassa, joten me tietysti hyppäämme mukaan tähän trendiin. Tässä tulee @fitwaffle loihtima resepti riisikakuista, joka ei varmasti petä. Silkkistä valkosuklaata, rapeita riisikakkuja, suolaisia pähkinöitä – kuin jakso suoraan MasterChef-ohjelmasta.
Ainekset
- 4 riisikakkua
40 g maapähkinävoita - 2 kourallista suolattuja maapähkinöitä
- 60 g valkosuklaata (sulatettuna)
- Ripaus hunajaa
Valmistus
- Levitä maapähkinävoi riisikakkujen yhdelle puolelle.
- Laita riisikakut tarjottimelle ja laita päälle maapähkinöitä ja ripaus hunajaa.
- Laita riisikakut pakastimeen 30 minuutiksi.
- Kun riisikakut ovat olleet tarpeeksi kauan aikaa pakastimessa, ota ne pois sieltä ja sulata valkosuklaa mikroaaltouunissa.
- Dippaa sama puoli, jolla on maapähkinävoi, valkosuklaaseen.
- Laita takaisin tarjottimelle ja anna suklaan jäähtyä ja kovettua.
- Nauti!
calories | 275 |
totalFat | 18 |
totalCarbohydrates | 21 |
protein | 11 |

Laura Myllykoski Writer and expert