Ilmainen toimitus yli 65€ Toimitus EU:sta Useita toimitusvaihtoehtoja Saa 15 euroa käyttörahaa suosittelemalla Toimitus 4-7 arkipäivää

38% POIS LÄHES KAIKESTA, KOODILLA 38FI | KAKSI YHDEN HINNALLA, EDULLISIN ILMAISEKSI
NETTISIVUJAMME UUSITAAN, ETHÄN VÄLITÄ PIENISTÄ HULLUNKURISUUKSISTA SIVUSTOLLAMME! :)

RUOKAOHJEET

Vegaani linssibolognese | Meal Prep

Aloita vegaani tammikuu tällä klassikolla!

Halusitpa sitten heittää hyvästit eläinperäisille tuotteille kokonaan tai vain jotain kevyttä kasvisruokaa raskaan joulun jälkeen, tämä on siihen täydellinen resepti. Tämä ruoka on täynnä makua yhtä ruokaisa kuin alkuperäinen jauhelihabolognese – lupaamme sen!Tämä vegaani bologneseversio takaa myös 21g proteiinia per annos, joka auttaa sinua pääsemään päivittäisiin tavoitteisiisi vegaaniruokavaliolla. Lämmin herkullinen kasvisateria on vain muutaman askeleen päässä ja saat tästä reseptistä lounaat koko melkein koko viikoksi.4 annosta

https://youtu.be/mak4LwOLH08

Ainekset 

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli (pilkottuna)
  • 2 porkkanaa (pilkottuna)
  • 2 sellerin vartta (pilkottuna)
  • 3 valkosipulin kynttä (pilkottuna)
  • Maustamiseen: suolaa & pippuria
  • 2 rkl tomaattipyrettä
  • 120 g punaisia linssejä (paino kuivana)
  • 1 tölkki pilkottuja tomaatteja
  • 300 ml vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • Tarjoiluun: penne pastaa & tuoretta basilikaa

Valmistus 

  1. Lämmitä oliiviöljy isolla paistinpannulla ja lisää siihen sitten sipuli. Paista sipulia muutama minuutti, kunnes se pehmenee, lisää sitten porkkana ja sekoita kunnolla.
  2. Lisää pilkottu selleri ja paista 5 minuuttia ennen valkosipulin ja pilkottujen sienien lisäämistä joukkoon. Sekoita ainekset hyvin keskenään, mausta runsaasti, ja paista vielä 2-3 minuuttia kunnes sienet ruskistuvat.
  3. Sekoita sitten joukkoon tomaattipyree, punaiset linssit ja pilkotut tomaatit.
  4. Lisää varovasti vesi paistinpannulle niin että ainekset peittyvät ja sekoita sitten veden sekaan kasvisliemikuutio. Jätä hautumaan miedolle lämmölle noin 20 minuutin ajaksi, kunnes linssit ovat imeneet suurimman osan vedestä ja tuplanneet kokonsa. 
  5. Tarjoile välittömästi tuoreen pastan tai spagetin kera ja koristele annos basilikalla. Annostele jäljelle jäänyt ruoka rasioihin ja nauti lounaiksi viikon aikana.

calories486
totalFat6
totalCarbohydrates86
protein21
Lauren Dawes
Lauren Dawes Writer and expert

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.

Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.

Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.

Related Posts