RUOKAOHJEET
Vegaani mustikka-mukikakku

Tästä herkusta saat myös runsaasti kasviperäistä proteiinia.
https://youtu.be/Se7Df0n9CKA
Ainekset
- 4 rkl mantelimaitoa
1 annos Brown Rice Protein - 2 rkl kookossokeria
- ¼ tl leivinjauhetta
- Kourallinen mustikoita
- Sitruunan kuorta
Vaahterasiirappia tai Sugar-Free Syrup
Valmistus
- Lisää maito, proteiinijauhe, kookossokeri ja leivinjauhe mukiin, jonka voi laittaa mikroon. Sekoita ainekset hyvin keskenään haarukalla, kunnes seos on tasaista.
- Ripottele päälle muutama mustikka ja laita muki mikroon.
- Lämmitä mikrossa 90 sekuntia 800 watin voimakkuudella. Aika voi riippua mikroaaltouunista, joten kannattaa pitää mukia silmällä. Seoksen tulee kohota, mutta jos se alkaa kuplia mukin reunan yli, sammuta mikro ja annan taikinan seisoa muutama sekunti.
- Poista valmis kakku mikrosta ja anna jäähtyä 3-4 minuuttia ennen syömistä. Voit koristella kakun halutessasi sitruunan kuorella ja siirapilla.
calories | 248 |
totalFat | 0 |
totalCarbohydrates | 38 |
protein | 24 |

Laura Myllykoski Writer and expert