
Tästä herkusta saat myös runsaasti kasviperäistä proteiinia.
Joskus mieli ei tee muuta kuin kakkua… Paitsi, että vaiva joka menee leipomiseen, ei innosta. Silloin tälle mustakkaiselle mukikakkureseptille tulee käyttöä.
Tämä proteiinipitoinen jälkiruoka valmistuu vain kourallisesta aineksia ja kakku on valmis käden käänteessä. Eikä tämän jälkeen tarvitse tiskata loppuiltaa!
1 annos
https://youtu.be/Se7Df0n9CKA
Ainekset
4 rkl mantelimaitoa
- 1 annos
Brown Rice Protein
2 rkl kookossokeria
¼ tl leivinjauhetta
Kourallinen mustikoita
Vaihtoehtoiset lisukkeet:
Sitruunan kuorta
- Vaahterasiirappia tai
Sugar-Free Syrup
Valmistus
Lisää maito, proteiinijauhe, kookossokeri ja leivinjauhe mukiin, jonka voi laittaa mikroon. Sekoita ainekset hyvin keskenään haarukalla, kunnes seos on tasaista.
Ripottele päälle muutama mustikka ja laita muki mikroon.
Lämmitä mikrossa 90 sekuntia 800 watin voimakkuudella. Aika voi riippua mikroaaltouunista, joten kannattaa pitää mukia silmällä. Seoksen tulee kohota, mutta jos se alkaa kuplia mukin reunan yli, sammuta mikro ja annan taikinan seisoa muutama sekunti.
Poista valmis kakku mikrosta ja anna jäähtyä 3-4 minuuttia ennen syömistä. Voit koristella kakun halutessasi sitruunan kuorella ja siirapilla.
Ravitsemukselliset tiedot
Kalorit | 248 |
---|---|
Hiilihydraatit yhteensä | 38g |
Proteiini | 24g |
