Vegaaniset buffalo-kukkakaali-tacot

Kokeile vaihtelua vegeilyyn näillä mausteisilla buffalo-kukkakaali-tacoilla!
https://youtu.be/a3ET-xi8CJo
Ainekset
- 100ml buffalokastiketta
- 1 tl valkosipulijauhetta
- Suolaa ja pippuria oman maun mukaan
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 kukkakaalin nuppuja
- 6 kpl pehmeitä tacoja
- Rapeita salaatinlehtiä
- ½ punakaali (pilkottuna)
- Vegaanista smetanaa

Valmistus
- Esilämmitä uuni 180°.
- Sekoita kulhossa buffalokastike, valkosipulijauhe, suola, pippuri ja oliiviöljy. Lisää kukkakaalin nuput ja sekoita niin, että ne peittyvät täysin kastikkeeseen.
- Siirrä kukkakaalit leivontavuokaan ja paista 20 minuuttia. Säästä kulhoon jäljelle jäänyt kastike myöhemmäksi.
- Valmistele tacot levittämällä niille salaatinlehdet, pilkottua punakaalia ja avokadon palasia.
- Kun kukkakaalit ovat valmiita, ota ne uunista ja lisää tacoihin. Kaada jäljelle jäänyt kastike päälle.
calories | 278 |
totalFat | 15 |
totalCarbohydrates | 23 |
protein | 11 |

Lauren on suorittanut Englannin kielen ja kirjallisuuden maisteriopinnot ja on alunperin kotoisin Etelä-Englannista. Lauren on aina rakastanut uimista ja viime aikoina kiinnostunut myös kuntosalitreenistä. Tämän lisäksi hän nauttii joogasta, mutta kokee, että voisi harrastaa sitä vähän useammin.
Viikonloppuisin Lauren tykkää kokata tai nauttia muiden tekemistä brunsseista. Hän rakastaa kokeilla uusia reseptejä kämppistensä kanssa erityisesti nyt kun säästeliäämmät opiskelija-ajat ovat jo takana. Lauren haluaa myös muistuttaa kaikkia elämän tärkeästä tasapainosta: sali ja gin.
Lue lisää Laurenin kokemuksista täältä.