RUOKAOHJEET
Vegaanit kurpitsa-pannukakut

https://youtu.be/Ah7cI0ZsRUc
Ainekset
- 350 ml mantelimaitoa
- 2 tbsp omenasiideriviinietikkaa
- 1 rkl ruokasoodaa
- 1/2 rkl suolaa
- 400 g kurpitsapyrettä
- 200 g täysjyväjauhoja
100 g Vegan Protein Blend 2 rkl 100% Coconut Oil 1 rkl Sugar-Free Maple Syrup - 1 ripaus kanelia
Valmistus
- Sekoita isossa kulhossa yhteen mantelimaito, viinietikka, kurpitsapyree ja laita seos syrjään.
- Sekoita erillisessä kulhossa yhteen ruokasooda, jauhot, suola ja proteiinijauhe.
- Sekoita kuivat ja märät ainekset keskenään ja jätä asettumaan 5-10 minuutin ajaksi.
- Lisää sillä aikaa kookosöljyä pannulle ja lämmitä keskilämmöllä.
- Kun pannu on kuuma, lisää kauhallinen taikinaa pannulle. Kun taikina alkaa kuplia, käännä puolta ja paista vielä 2-3 minuuttia.
- Toista sama lopun taikinan kanssa, kunnes sinulla on pino kasassa! Tarjoile vaahterasiirapin kera ja heitä päälle ripaus kanelia.

Laura Myllykoski Writer and expert