Laura Myllykoski
Writer and expert2 vuotta Ago
Nyt on kurpitsan aika ja nämä kurpitsa-pannukakut kruunaavat sunnuntain brunssin. Ne ovat myös vegaaniystävällisiä, joten voit maustaa elämääsi kasviperäisiellä elämäntyylillä.Nämä pannukakut sisältävät huikeat 26g proteiinia per annos, joten ne sopivat hyvin myös kunnon tankkaukseen treenin jälkeen.4 annosta
https://youtu.be/Ah7cI0ZsRUc
Ainekset
- 350 ml mantelimaitoa
- 2 tbsp omenasiideriviinietikkaa
- 1 rkl ruokasoodaa
- 1/2 rkl suolaa
- 400 g kurpitsapyrettä
- 200 g täysjyväjauhoja
- 100 g Vegan Protein Blend
- 2 rkl 100% Coconut Oil
- 1 rkl Sugar-Free Maple Syrup
- 1 ripaus kanelia
Valmistus
- Sekoita isossa kulhossa yhteen mantelimaito, viinietikka, kurpitsapyree ja laita seos syrjään.
- Sekoita erillisessä kulhossa yhteen ruokasooda, jauhot, suola ja proteiinijauhe.
- Sekoita kuivat ja märät ainekset keskenään ja jätä asettumaan 5-10 minuutin ajaksi.
- Lisää sillä aikaa kookosöljyä pannulle ja lämmitä keskilämmöllä.
- Kun pannu on kuuma, lisää kauhallinen taikinaa pannulle. Kun taikina alkaa kuplia, käännä puolta ja paista vielä 2-3 minuuttia.
- Toista sama lopun taikinan kanssa, kunnes sinulla on pino kasassa! Tarjoile vaahterasiirapin kera ja heitä päälle ripaus kanelia.
Laura Myllykoski
Writer and expert
Fitnessvalmentaja 12 vuoden kokemuksella. Laura on erikoistunut kehonpainoharjoitteluun ja haluaa auttaa ihmisiä pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.