
Jos olet selannut reseptejämme aiemminkin tiedät varmasti, että proteiinipitoinen juustokakku on lähellä sydämiämme. Se voi ehkä kuulostaa hieman epätavanomaiselta, mutta usko pois se toimii.
Mikä siis olisi parempi tapa juhlia uuden Myprotien x Jelly Belly Clear Whey -proteiinijauhesarjan lanseerausta, kuin juuri sellainen proteiinipitoinen juustokakku! Myprotein lähettiläs Kirsty Fletcher on tehnyt unelmistamme totta ja loihtinut todella yksinkertaisen kolmen aineosan proteiinijuustokakun, makuna Very Cherry uudesta Jelly Belly makusarjasta.
Etsitpä uutta proteiinipitoista aamupalaa tai uutta lempijälkiruokaa, niin tämä voi olla seuraavan suosikkisi. Näin valmistat sen.
1 annos
Ainekset
100 g Kreikkalaista jogurttia
- 1 annos
Very Cherry Clear Whey
2 Mariekeksiä
Valmistus
Sekoita jogurtti Clear Whey proteiinijauheeseen.
Murskaa keksit.
Laita keksit lasin pohjalle.
Lisää jogurtti keksien päälle.
Jäähdytä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
Koristele hedelmillä, siirapilla tai mitä ikinä mielesi haluaa a nauti!
Ravitsemukselliset tiedot
Kalorit | 284 |
---|---|
Rasvan kokonaismäärä | 12g |
Hiilihydraatit yhteensä | 19g |
Proteiini | 25g |
